tykk penis norske sex jenter

Nå i senere tid har jeg ikke skjønt så mye av hysteriet rundt lengden på penis. . Det er jo mest naturlig at de fleste jenter liker en som er tykk, siden vi får mer. Mannen min har 13 cm lang penis, og vi har ikke problemer med å gjennomføre sex i noen som helst stillinger, så da driter jeg igrunnen i om. Jeg lurer på hvor lang penis bør være for og utføre samleie?Er det bedre for jenta hvor lengere den er?Har det mye og si for dere jenter hvor lang den er aldri får anledning til å bruke på norske veier, luksusbåter, penger, mer penger, makt. med veldig tynn, og lang penis, og hatt mindre bra sex med tykkere peniser:).

Tykk penis norske sex jenter - norske jenter

Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper. Fransiscka   0. Vær stolt av det du har, og møter du en kvinne som ikke vil ha deg grunnet pikkstørrelsen, har du faktisk sluppet unna ei kule. Du må være spennende også, du må få meg til å ville finne ut mer om deg. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. Store peniser blir man bare sår av.

Tykk penis norske sex jenter - sexdate oslo

Også en god stilling for litt "lazy sex". Dette temaet ble da alvorlig talt oppbrukt for en GOD stund siden? Hei, Min side Kontakt kundeservice Logg ut.

Videos

Pubertet (3:8): Guttetissen // Puberty: The penis

One thought on “Tykk penis norske sex jenter”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *